fbpx

Moja torba

Torba je prazna.
Dostava je besplatna na lokalne narudžbe iznad 130 kn i na internacionalne iznad 130 €.

Za svaku narudžbu iznad 500 kn poklanjamo jednu Candybalism platnenu torbu!

Aether

Predstavljam novu kampanju za limited capsule kolekciju - AETHER

Candybalism je lansiran pred godinu dana sa modelima inspiriranim elementima Vatre, Vode, Zemlje i Zraka, pa je tako da je Eter bio jedini logičan sljedeći korak kao nadahnuće. Htjela sam ispričati priču o neromantičnoj vrsti ljubavi.

Htjela sam pričati o takvoj vrsti ljubavi koja postoji prije romantike i nakon romanse. Element koji je tako presudan u našem životu, koji sve čini zabavnijim.

Galentines je dan prije Valentinova gdje žene slave žene. Potiče dame da se okupe i slave jake, neovisne žene. Element Etera je nebeska energija koja ispunjava sve prostore. U metafizičkoj tradiciji koncept Etera ide mnogo dalje. To je zapravo središte svetog prostora, mandala Svemira.

Povezujem Eter kao sveprisutni element koji ispunjava sve prostore i vječnu ljubav u istinskim prijateljstvima. Fokus materije u univerzalnom životu. Pravi prijatelji traju vječno i čine svakakve čudesne usluge jedni za druge, podupiru jedna drugu emocionalno i mentalno, bez da moraju reći zavjete, davati obećanja ili reći “ti si moja”.

To je ljubav koja obuhvaća svo vrijeme i prostor i ne traži posesivnost.

Ova je capsule kolekcija stvorena od najmekše, najpodatnije plišane tkanine sastava 98% pamuka i 2% elastanska koja je ostatak velike proizvodnje za United Colors of Benetton s porijeklom iz Italije. Kao deadstock nabavili smo sve što je ostalo, ali nije puno, tako da je ova kolekcija po sistemu tko prvi, njegovo. Kolekcija se sastoji od
majice dugih rukava sa naborima ispod ovratnika i na rukavima, crop topa na vezanje, hlača visokog struka i haljine na vezanje.

Kroz sve siluete se provlači zvonasti oblik rukava ili nogavica uz profinjene nabore, no sama konstrukcija modela i tkanine je toliko ugodna da se može drijemati na kauču cijeli dan, a potom nabaciti ruž i izaći direktno na sastanak ili večeru! Kratki top i hlače dolaze i u posebnoj ponudi kao upareni set!

U ponudi su modeli u crnoj boji i tie dye zeleno – bijeli. Bojanje tkanina se radi ručno i vrši se veganskim pigmentima koji ne zagađuju odvod i ne sastoje se od otrovnih substanci za kožu, i ledom u periodu od 24 sata topljenja i sušenje u najbogatijoj smaragdno zelenoj boji i jednobojnom pristupu. Kako se boja otapa, tako se razdvaja na čestice osnovnih boja od kojih je nastala i iznimno je zanimljivo promatrati organske uzorke i nijanse koje nastaju.

Ovo Valentinovo je u Eteru, ostanite sa svojim frendicama doma i najbolje se zabavite za GALentines😁

Dostupno za narudžbe na našoj webshop stranici, svaki komad se izrađuje po narudžbi! Super žename koje su zaslužne za vrlo veselu, opuštenu i živahnu kampanju su Veronika Raguž i Iva Hađina kao modeli, Sara B. Moritz kao fotografkinja, Eva Milković (ONA) za scenografiju i Petra Sever za make up, a prostor nam je ustupila Mirna Bučević.

© 2021 Candybalism — Web created by Ana Somek & VinVin studio

Maske

Veličina

Širina lica

Visina lica

S

19 cm

11 cm

M

25 cm

13.5 cm

L

26 cm

15 cm

XL

28 cm

15.5 cm

Bordo

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S

104 cm

69 cm

67  cm

M

112 cm

72 cm

68.5 cm

L

120 cm

75 cm

70 cm

XL

128 cm

78 cm

71.5 cm

2XL

136 cm

81 cm

73 cm

Crna

Mjere

Prsa

Duljina

S

86 cm

74 cm

M

96 cm

76 cm

L

106 cm

79 cm

XL

116 cm

81 cm

2XL

128 cm

84 cm

Bijela

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S/M

130 cm

60 cm

43  cm

L/XL

142 cm

64 cm

44 cm

[]