fbpx

Moja torba

Torba je prazna.
Dostava je besplatna na lokalne narudžbe iznad 130 kn i na internacionalne iznad 130 €.

Za svaku narudžbu iznad 500 kn poklanjamo jednu Candybalism platnenu torbu!

Elements

Nova linija odjeće Elements sadrži majice za žene i muškarce, smišljene kako bi potakle na pozitivu i provođenje lijepih trenutaka s našim najbližima, kao i sa cijelom zajednicom.

Na žalost, zbog poslovnih obveza sve rjeđe provodimo vrijeme s onima koji su nam najbitniji: obitelji i najbližim prijateljima. Razmišljajući o tome, shvatila sam kako su ključni trenuci u kojima smo najsretniji oni najjednostavniji, nepretenciozni, obični momenti u kojima smo okruženi s onima koje volimo oko stola ili kauča, u šetnji gradom, na izletu u prirodu, kroz trening ili ples.

Iz toga se rodila ideja dizajna koji možemo nositi i podijeliti s partnerima, roditeljima, djecom ili najboljim prijateljem i prijateljicom.

Prvi modeli Elements linije tri su modela majici, koje su pamučne, s certifikatom OEKO Tex koji garantira da ne sadržavaju otrovna svojstva, napravljene na ekološki održiv i etičan način.

Pri njihovom dizajniranju glavna misao vodilja bili su ugodni i lijepi, prije svega jednostavni elementi na kojima se dizajn i estetika ocrtavaju u detaljima poput printa, minimalističkim dekoracijama i amblemima.

Odabrani su simboli koji su uvijek pozitivni, povezani uz elemente svemira, flore, faune i međusobne ljubavi. ,,Sve što naše živote čini toplijim i veselijim”.

U početnoj ponudi su tri modela majica u tri boje. Inspirirani prirodom ljudi i prirodom svijeta, uzorci simbola na majicama predstavljaju osnovne elemente: zemlju, vodu, vatru i zrak.

Simboli su napravljeni kroz grafički atraktivne i vrlo jednostavne linije. Svaki model majice dolazi s mogućnošću biranja između jednog od četiri simbola. Bijeli predimenzionirani model sa strojno izvezenim simbolom u toploj bež boji, bordo felpa u narančastoj, a crna duga majica raglan rukava s bordo simbolima.

Majice su idealne za ušuškati se doma s najdražima, zabavljati se s prijateljima ili obavljati obaveze po gradu. Streetwear sa sofisticiranim detaljima!

No, majice iz linije Elements još su po nečemu posebne. Naime, novi modeli ne pristižu svi s novim kolekcijama kroz godinu, već kroz prilagodljivu proizvodnju. ,,To znači da stvaramo po potrebama i odazivu klijenata. Ne želim ostavljati velike količine zaliha i otpada iza sebe”, poručuje Mirna.

Uz to namjera je promovirati ideju dijeljenja i empatije, poklanjati potrebitima kroz partnerstvo sa socijalnim radnicima, udrugama, azilima i domovima za djecu. Suradnje će biti trajnog karaktera. Prvo lokalno, pa će se s rastom brenda proširivati i područje na kojemu će sklapati partnerstva sa sličnim centrima i udrugama.

Prvu kampanju za Elements vizualno su ispričali mladi i talentirani glumci s Akademije dramskih umjetnosti (ADU) u Zagrebu Lana Meniga i Lovro Juraga, mlada producentica, također s ADU, i plesačica Matea Bračko te akademski plesač, DJ, jedan od osnivača i član umjetničke organizacije Škvadra, Šimun Stankov. Sve ih je našminkala i uredila vješta iskusna ruka filmske i modne vizažistice Sanje Hrstić.

Za video su zaslužne Ona i Glasna, magistrice s Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, dok se za fantastične živahne i energične fotografije pobrinula Ines Svačina (Nes Agnes).

Pjesma ‘We Never …’ korištena u videu, autorsko je djelo Maka Murtića i zagrebačkog benda Truth =/= Tribe. Umjetničku direkciju i stiliziranje kampanje potpisuje Mirna Mihoković.

© 2021 Candybalism — Web created by Ana Somek & VinVin studio

Maske

Veličina

Širina lica

Visina lica

S

19 cm

11 cm

M

25 cm

13.5 cm

L

26 cm

15 cm

XL

28 cm

15.5 cm

Bordo

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S

104 cm

69 cm

67  cm

M

112 cm

72 cm

68.5 cm

L

120 cm

75 cm

70 cm

XL

128 cm

78 cm

71.5 cm

2XL

136 cm

81 cm

73 cm

Crna

Mjere

Prsa

Duljina

S

86 cm

74 cm

M

96 cm

76 cm

L

106 cm

79 cm

XL

116 cm

81 cm

2XL

128 cm

84 cm

Bijela

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S/M

130 cm

60 cm

43  cm

L/XL

142 cm

64 cm

44 cm

[]