fbpx

Moja torba

Torba je prazna.
Dostava je besplatna na lokalne narudžbe iznad 130 kn i na internacionalne iznad 130 €.

Za svaku narudžbu iznad 500 kn poklanjamo jednu Candybalism platnenu torbu!

FAQ

Ukoliko imaš pitanja ili primjedbi, molimo kontaktiraj nas na contact@candybalism.com, bit će nam zadovoljstvo pomoći! Radno vrijeme naše korisničke podrške jest od ponedjeljka do petka, od 9:30 do 17:00 GMT+1.

Dostavu je moguće naručiti za cijeli svijet, no trajanje dostave ovisi o pojedinoj državi.
Pronađi ju u našoj tablici s veličinama.
Većina naših odjevnih predmeta proizvedena je u Hrvatskoj. Iznimno mnogo držimo do dobrobiti radnika koji proizvode našu odjeću. Pronalazak kvalitetnog suradnika koji može pratiti našu politiku prilagodljive proizvodnje i modela “na zahtjev” ključan je dio  našeg poslovanja. Također surađujemo s tvornicom u Meksiku koja je član Worldwide fair trade alliance-a.

Prema našem održivom poslovnom modelu, o kojem možete sve pročitati u našem manifestu, koristimo samo materijale s ekološkim certifikatom koji su proizvedeni u regiji, u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji ili EU. Također, koristimo i druge kul izvore, poput tkanina od recikliranog tekstila i ‘restlova’ tkanina iz tvornica ili velikih proizvodnih pogona. Ovakva vrsta održive nabavke diktira da neki modeli dolaze u ograničenim količinama.

Nažalost, jednom kada je narudžba formirana, ne možemo mijenjati njezin sadržaj. No, možemo učiniti sve što je u našoj moći kako bi otkazali narudžbu prije nego ona bude poslana. U tom slučaju možete napraviti novu narudžbu s ispravnim prizvodima. Ukoliko je narudžba već otposlana, možete nam vratiti proizvode u pitanju na našu adresu, a mi ćemo Vam poslati Vašu novu narudžbu čim ona bude spremna. Period slanja pošiljki je do 14 dana nakon zaprimanja narudžbe, budući da zbog minimizacije otpada nekad proizvodimo tek na zahtjev.
Kontaktirajte contact@candybalism.com kako bismo s Vama prošli postupak zamjene.

Možete otkazati narudžbu unutar 24 sata otkad je predana. Molimo, kontaktirajte contact@candybalism.com s brojem Vaše narudžbe i razlogom za otkazivanje. Bez navođenja razloga, otkazivanje nećemo uvažiti.

Naš period slanja je do 14 dana nakon zaprimanja narudžbe, ovisno o tome što ste poželjeli. Naime, naš održivi pristup okrenut minimiziranju tekstilnog otpada i hiper-proizvodnje uvjetuje da neki komadi idu u izradu tek na zahtjev, pa stoga treba neko vrijeme da ih konačno iskrojimo i pošaljemo Vama u njihov novi život. No, neke komade imamo već gotove na čekanju, te bi oni mogli pokucati na Vaša vrata i za samo dva dana!
Vidi Naručivanje i plaćanje. (link)

Naručivanje i plaćanje

Prihvaćamo SEPA plaćanje (uz priloženi dokaz o uplati), Visa i MasterCard kartice te PayPal i KEKS Pay.

Candybalism je posvećen održavanju najviših razina sigurnosti i zaštite od prijevara. Ukorak smo s najnovijim tehnologijama zaštite kako bismo osigurali da su podaci Vaše kreditne kartice, Vaši podaci za kontakt, te adresa slanja odnosno računa povjerljivi i na sigurnom.

Lokalni porez (primjenjiv na području EU) je več uračunat u cijenu. Za narudžbe izvan EU, molimo imajte na umu da neočekivani porezi i carine nisu uključeni u cijenu poštarine, budući da ih obično određuje carinski ured prilikom uvoza paketa u zemlju. Ukoliko imate nedoumica u vezi toga, javite se na contact@candybalism.com i probat ćemo zajedno s Vama pronaći rješenje.

Slanje pošiljki i dostava

Narudžbe šaljemo unutar 14 radnih dana od njihova zaprimanja, iz našeg studija u Zagrebu. Pošiljke ne šaljemo subotom, nedjeljom ni praznikom.

Šaljemo i na mjesec, ako je potrebno.

Na svaku kupnju u iznosu 130 EUR i više nudimo besplatno slanje pošiljke na sve međunarodne adrese. Za lokalne narudžbe, poštarina je besplatna za iznos od 15 EUR i više.

Cijene međunarodnog slanja pošiljki variraju ovisno o zemlji. Kako bi zadovoljili Vaše potrebe, nudimo nekoliko mogućnosti slanja.
Molimo, provjerite našu tablicu s iznosima međunarodnih pošiljaka ispod.

Nakon što je vaša pošiljka predana dostavnoj službi, procjenjujmo da će do Vas stići kroz 2-7 radnih dana od dana predaje, odnosno 2-4 tjedna ukoliko se nalazite u Velikoj Britaniji, SAD-u, Aziji, Australiji ili Oceaniji.

Vrijeme dostave može varirati, no možete biti sigurni da mi činimo sve u našoj moći kako bi Vam naručeno dostavili što prije.

Primit ćete broj pošiljke koji je unutar Hrvatske moguće pratiti ovdje, a na stranicama poštanske službe Vaše zemlje nakon što ona prijeđe granicu.

Porez i carina zaračunavaju se ovisno o naručenim predmetima, odredištu pošiljke i ukupnoj vrijednosti pošiljke; oni mogu biti nadodani končnom iznosu Vaše narudžbe no nisu dio cijene. Stoga već plaćene poreze i carine nije moguće refundirati.

Ovaj iznos određuje Vaš lokalni carinski ured i on uključuje:
1. Porez na promet i/-li PDV koji Vaša zemlja primjenjuje (na pojedine predmete u Vašoj narudžbi),
2. Carinu na dobra koja stižu iz Hrvatske, na određena dobra, te troškove provođenja postupka.

Ukoliko ste u stisci s vremenom, molimo, javite nam se na contact@candybalism.com kako bismo učinili sve u našoj moći da Vaš novi omiljeni komad pošaljemo čim prije je moguće.

Narudžbu možete otkazati unutar 24 sata od predaje. Molimo, kontaktirajte contact@candybalism.com s brojem Vaše narudžbe i razlogom za otkazivanje. Bez navođenja razloga, otkazivanje nećemo uvažiti.

Primit ćete obavijest putem elektroničke pošte kojom potvrđujemo slanje. Molimo, imajte na umu da narudžbe šaljemo tek nakon što su naplaćene, po odabranoj metodi plaćanja.

Povrat i zamjena robe

Mi želimo da i Vi volite naše odjevne predmete koliko ih volimo mi. Ukoliko niste u cijelosti zadovoljni, možete ih vratiti ili zamijeniti. Rado ćemo prihvatiti predmet koji nije nošen niti opran, odnosno ima manu, s pričvršćenim originalnim etiketama. Odjeća mora biti kao nova i na sebi imati pričvršćene sve pripadajuće etikete kako bismo Vam mogli u cijelosti refundirati plaćeni iznos.
Sve artikle možete vratiti ili zamijeniti u roku od 15 dana od dana dostave.
Nošeni komadi ne mogu biti refundirani ni zamijenjeni osim u slučaju mana na proizvodu. Zadržavamo pravo zaračunavanja troškova procesiranja ili obnove zaliha.

Povrat mora biti odobren preko contact@candybalism.com prije no što pošaljete paket. Molimo, navedite svoj broj narudžbe, koje odjevne komadime želite vratiti i zašto. Povrat će biti organiziran putem istog transakcijskog kanala kojim je izvršeno plaćanje.

Kada Vaša pošiljka stigne i prođe provjeru, obavijestit ćemo Vas o tome putem e-pošte. Također ćemo Vas obavijestiti o tome je li Vam povrat odobren.

Ukoliko je odobren povrat, bit će procesiran na način da će uplaćeni iznos kroz nekoliko dana automatskim putem biti vraćen na Vašu kreditnu karticu odnosno sredstvo plaćanja. Molimo, uzmite u obzir da ovaj proces može trajati od 4-15 radnih dana.

Molimo Vas da imate na umu da ćemo učiniti sve kako bismo Vam izašli u susret, no bilo kakvi nepredviđeni troškovi slanja ili carine nisu unutar naše odgovornosti te ih stoga ne možemo refundirati.

Povratno slanje iz EU je besplatno. Za više informacija o proceduri kontaktirajte nas na contact@candybalism.com.

Naravno zašto ne? Dat ćemo to nekome kome je potrebnije.

Razumijemo da kupovina odjevnih komada na Konačnoj rasporodaji može biti kompliciranija, pa molimo da nas s pitanjima kontaktirate na contact@candybalism.com, prije nego pošaljete narudžbu.

Možete! No, imajte na umu da prema našem modelu prilagodljive i održive proizvodnje, neke od veličina ili boja mogu se rasprodati prije no druge. Ukoliko želite zamijeniti odjevne predmete za drugi broj ili boju, molimo kontaktirajte nas na contact@candybalism.com.

Komade s rasprodaje nije moguće zamijeniti. Vodite računa da povratnu pošiljku predate na poštu unutar 15 dana od dana dostave, kako Vam zbog kašnjenja ne bi bio odbijen povrat. Molimo, pošiljke šaljite praćenom poštom. Ne možemo refundirati izgubljenu pošiljku koja nije poslana u skladu s našom politikom povrata.

Ukoliko je vaša pošiljka izgubljena u tranzitu, molimo kontaktirajte nas na contact@candybalism.com.

No, imajte na umu da, jednom kad je pošiljka dostavljena na ispravnu adresu dostave, ne možemo biti odgovorni za ukradene ili izgubljene narudžbe.

Ostanimo u kontaktu!

Primaj najnovije obavijesti o super akcijama, kolekcijama i uzbudljivim događajima.

Kad se pretplatiš, primat ćeš Candybalism trikove&preporuke, rođendanske poklone, posebne ponude, promocije i druge cool poruke. Također pristaješ na Candybalism Politiku privatnosti. Brisanje s liste možeš zatražiti bilo kada.

Kad se pretplatiš, primat ćeš Candybalism trikove&preporuke, rođendanske poklone, posebne ponude, promocije i druge cool poruke. Također pristaješ na Candybalism Politiku privatnosti. Brisanje s liste možeš zatražiti bilo kada.

© 2021 Candybalism — Web created by Ana Somek & VinVin studio

Maske

Veličina

Širina lica

Visina lica

S

19 cm

11 cm

M

25 cm

13.5 cm

L

26 cm

15 cm

XL

28 cm

15.5 cm

Bordo

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S

104 cm

69 cm

67  cm

M

112 cm

72 cm

68.5 cm

L

120 cm

75 cm

70 cm

XL

128 cm

78 cm

71.5 cm

2XL

136 cm

81 cm

73 cm

Crna

Mjere

Prsa

Duljina

S

86 cm

74 cm

M

96 cm

76 cm

L

106 cm

79 cm

XL

116 cm

81 cm

2XL

128 cm

84 cm

Bijela

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S/M

130 cm

60 cm

43  cm

L/XL

142 cm

64 cm

44 cm

[]