fbpx

Moja torba

Torba je prazna.
Dostava je besplatna na lokalne narudžbe iznad 130 kn i na internacionalne iznad 130 €.

Za svaku narudžbu iznad 500 kn poklanjamo jednu Candybalism platnenu torbu!

Manifest

Namjera nam je stvarati u duhu prijateljstva i ljubavi.


Želimo dijeliti i nositi ono što volimo. Svojim radom želimo potaknuti kreativnu povezanost zajednice, lokalnu, održivu, etičnu, i društveno odgovornu proizvodnju. Namjera nam je postati baza za zajednicu obrazovanih, kreativnih individua koje žele izgledati ‘svoje’, umjesto utopljene u masi ili opterećene prolaznim trendovima. Naši kupci su žene i muškarci slobodnog duha koji imaju želju živjeti zabavan život uz pomoć dizajna, umjetnosti, glazbe, izvedbenih umjetnosti i mode.

Način na koji dizajniramo i proizvodimo predmete bazira se na principima prilagodljive proizvodnje: vrijeme izrade se, s uobičajenih 3-12 mjeseci, krati na 1-2 mjeseca. Proizvodimo odjevne predmete koji su nosivi istog trena, te kontinuirano kroz godinu izbacujemo ‘capsule’ modele. Prilagodljiva proizvodnja omogućuje nam održiviji pristup modi uz minimizaciju otpada i gomilanje zaliha.

Naš je dizajn udoban, bezbrižan i suvremen. Ulična moda, retro i orijentalni stilovi inspiracija su nam u kreiranju jednostavnih urbanih silueta. Posebnu pažnju posvećujemo kroju i tome da odjevni predmeti dobro pristaju, tako da izgledaju i pružaju osjećaj ugode na različitim tipovima tijela. Uniseks, inkluzivni modeli prisutni su i u ženskoj i muškoj modi. Zabavni, dizajnerski detalji s dušom poseban su začin koji dodajemo našim odjevnim predmetima kako bi ih oplemenili dubljim značenjem.

Posebnu pažnju usmjerili smo na na održivost, te vodimo računa o tome otkuda dolaze naše tkanine i kako su proizvedene, kako bismo bili dobri prema sebi kao i prema Majci Zemlji. Tkanine su proizvedene lokalno pomoću najnovijih ekoloških i održivih metoda.

Važno nam je da naše tkanine pružaju dobar osjećaj iznutra i izvana. Plastika nije fantastična stoga su naša pakiranja u potpunosti bez plastike za radostan doživljaj raspakiravanja!

Po načelu ‘sharing is caring’, sa svakim prodanim predmetom odvajamo od svoje zarade ili svojih proizvedenih modela kako bi poklonili onima kojima je teže.

Jeste li primjetili koliko ljubavi i ispunjenosti dolazi s onim svakodnevnim trenutcima koje dijelimo s našim najmilijima? Smatramo kako na ovaj način više ljudi može uživati u tim sretnim, toplim trenutcima.

#sharewhatyoulove #candybalism #wearwhatyoulove

Plastično nije fantastično

Naša su pakiranja skroz bez plastike za radostan doživljaj raspakiravanja!

Ako treba, šaljemo i na Mjesec

Na sve narudžbe, nema minimuma.

Usrećujemo klijente

Tu smo za sva pitanja i nedoumice, rado odgovaramo na e-mail ili telefon.

Ostanimo u kontaktu!

Primaj najnovije obavijesti o super akcijama, kolekcijama i uzbudljivim događajima.

Kad se pretplatiš, primat ćeš Candybalism trikove&preporuke, rođendanske poklone, posebne ponude, promocije i druge cool poruke. Također pristaješ na Candybalism Politiku privatnosti. Brisanje s liste možeš zatražiti bilo kada.

Kad se pretplatiš, primat ćeš Candybalism trikove&preporuke, rođendanske poklone, posebne ponude, promocije i druge cool poruke. Također pristaješ na Candybalism Politiku privatnosti. Brisanje s liste možeš zatražiti bilo kada.

© 2021 Candybalism — Web created by Ana Somek & VinVin studio

Maske

Veličina

Širina lica

Visina lica

S

19 cm

11 cm

M

25 cm

13.5 cm

L

26 cm

15 cm

XL

28 cm

15.5 cm

Bordo

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S

104 cm

69 cm

67  cm

M

112 cm

72 cm

68.5 cm

L

120 cm

75 cm

70 cm

XL

128 cm

78 cm

71.5 cm

2XL

136 cm

81 cm

73 cm

Crna

Mjere

Prsa

Duljina

S

86 cm

74 cm

M

96 cm

76 cm

L

106 cm

79 cm

XL

116 cm

81 cm

2XL

128 cm

84 cm

Bijela

Mjere

Prsa

Duljina

Duljina rukava

S/M

130 cm

60 cm

43  cm

L/XL

142 cm

64 cm

44 cm

[]